Prirodna ulja za sunčanje

OleoTHERAPY Cosmetics ulja poznata su po mnogim blagotvornim učincima na kožu. Bogata su nezasićenim masnim kiselinama te obiluju emolijentnim, antioksidativnim i hidratizirajućim svojstvima. Radi se o 100% prirodnoj sirovini s visokim udjelom koncentriranih aktivnih sastojaka, bez umjetnih boja, mirisa i konzervansa. Iz bogate ponude ulja, ovog puta izdvajamo ona koja su odličan izbor ukoliko želite prirodno ulje za sunčanje.

Pa krenimo redom:

  1. Prvo ulje na listi prirodnih ulja za sunčanje nam je svakako ulje čileanske maline – naš hit proizvod i ovoga ljeta! Ulje čileanske maline ima iznimna hidratantna i emolijentna svojstva, uz visoki sadržaj antioksidansa. Sadrži visoke koncentracije omega-3 i omega-6 masnih kiselina te je poznato po tome što prirodno štiti kožu od sunca. Izuzetno je stabilno i dodaje se u razne formulacije (kreme, balzami, zaštita od sunca itd.).

 

  1. Uljni macerat mrkve svakako dodajemo na ovu listu jer se koristi kao odlična priprema za sunčanje te za ubrzano tamnjenje kože, a pomaže u njezi suhe i ispucale kože.

 

  1. Uljni macerat nevena pomaže kod opekotina te zarastanja sitnih ranica. Ovo ulje općenito je izvrsno za njegu kože sklone iritacijama i upalama, kod svrbeža te u njezi dječje kože.

 

  1. Za sve one koji vole neodoljiv miris kokosa, tu je naše ulje kokosa koje je prikladno ljeti za svakodnevnu njegu kože. Idealno je za suhu i osjetljivu kožu, ali je i odličan izbor za izradu različitih pakunga za kosu.