PRAVILA PRIVATNOSTI

Članak I - Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Fagron Hrvatska d.o.o. se obvezuje da će zaštititi osobne podatke kupaca prikupljanjem samo bitnih, esencijalnih podataka o kupcima / kupcima potrebnim za ispunjavanje naših obveza; informira kupce o tome kako koriste informacije koje prikupljaju, redovito korisnicima daje mogućnost korištenja njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja treba li njihovo ime ukloniti s popisa koji se koriste u marketinškim kampanjama. Svi se podaci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima koji ih trebaju. Svi sadašnji i budući zaposlenici  Fagron Hrvatska d.o.o. a poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela privatnosti.


Marketing putem e-pošte (bilten): Uz vaše dopuštenje, možemo vam slati e-poštu o našoj trgovini, novim proizvodima i drugim promjenama. Svaki korisnik ima mogućnost prijaviti se na naš newsletter prilikom registracije. Ako niste registrirani korisnik ili kupac i dalje želite primati naše obavijesti, možete se pretplatiti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom dijelu naslovne stranice. Svaki korisnik ima mogućnost u bilo kojem trenutku otkazati pretplatu na naš newsletter tako što će nas kontaktirati na info@fagron.hr.

Posjetitelj i / ili kupac ispunjavanjem obrasca prilikom registracije ili kupnje na www.oleotherapy.hr potvrđuje točnost i potpunost dostavljenih podataka, uključujući osobne podatke.

 

Članak II - Pristanak

Kad nam dostavite osobne podatke za registraciju, dovršavanje transakcije, potvrdu vaše kreditne kartice, narudžbu, ugovor o isporuci ili povrat sredstava, slažemo se da pristajete na naše prikupljanje ovih podataka i koristimo ih isključivo iz tog određenog razloga.

Ako tražimo vaše osobne podatke iz sekundarnog razloga, poput marketinga ili biltena, ili ćemo vas izravno pitati za vaše izričito dopuštenje ili ćemo vam dati priliku da ne.

Kako mogu povući svoj pristanak?

Ako se predomislite, možete povući svoj pristanak da vas kontaktiramo, da nastavimo sakupljati, koristiti ili otkrivati ​​svoje podatke, u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate na info@fagron.hr ili poštom na: Fagron Hrvatska d.o.o., Donjozelinska ulica 114, Donja Zelina, Republika Hrvatska.

 

Članak III - Otkriće

Možemo otkriti vaše osobne podatke samo ako to zahtijeva zakon ili ako kršite naše Uvjete poslovanja.

 

Članak IV - Kupujte

Domaćin naše internetske trgovine je Shopify Inc. Pružaju nam mrežnu platformu za e-trgovinu koja nam omogućava prodaju naših proizvoda i usluga.

Podaci o kartici i personalizirane sigurnosne značajke ne pohranjuju se na Shopify, to jest izvan sustava ISP-a s PBZ Card Certified.

 

Članak V - Usluge trećih strana

Općenito, treći pružatelji usluga koje koristimo prikupljat će, koristiti i otkrivati ​​vaše podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za obavljanje usluge koju nam pružaju.

Međutim, određeni pružatelji usluga treće strane, poput platnih usluga i drugih platnih procesora, imaju svoja pravila o privatnosti u odnosu na podatke koje trebamo pružiti za vaše transakcije kupnje.

Za ove davatelje usluga treće strane preporučujemo vam da pročitate njihovu politiku privatnosti kako biste mogli razumjeti kako će se s njima postupati s vašim osobnim podacima.

Posebno, imajte na umu da se neki pružatelji mogu nalaziti u ili imati sadržaj u različitoj jurisdikciji od vas ili nas. Dakle, ukoliko odlučite nastaviti s transakcijom koja uključuje usluge trećeg davatelja usluga, tada vaši podaci mogu postati podložni zakonu nadležnosti davatelja usluga ili njegovih pogodnosti.

Nakon što napustite web stranice naše trgovine ili budete preusmjereni na web mjesto ili aplikaciju treće strane, više ne upravljate ovim Pravilima o privatnosti niti našim Uvjetima poslovanja.

Kada kliknete na veze u našoj internetskoj trgovini, oni vas mogu odbiti od naše web stranice. Ne odgovaramo za pravila o privatnosti drugih web mjesta i potičemo vas da pročitate njihove Politike privatnosti.


Članak VI - Sigurnost

Da bismo zaštitili vaše osobne podatke, poduzimat ćemo razumne mjere opreza i slijediti najbolje prakse u industriji kako bismo osigurali da se ne prikladno izgube, zloupotrijebe, pristupe, objave, izmijene ili unište.

Ako nam date svoje podatke o kreditnoj kartici, podaci se šifriraju pomoću tehnologije zaštićenog sloja (SSL) i pohranjuju uz AES-256 enkripciju. Pratimo sve PCI-DSS zahtjeve i provodimo dodatne opće prihvaćene industrijske standarde.

 

Članak VII - Obavijest o kolačićima

Kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje ovih web stranica i osigurali najbolje moguće korisničko iskustvo, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male datoteke podataka poznate kao kolačići. Većina sjajnih web stranica učini isto. Nastavljajući pregledavanje i korištenje web stranice www.oleotherapy.hr prihvaćate upotrebu kolačića. 

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj kad posjetite određenu web stranicu. Pomoću kolačića web mjesto pamti vaše radnje i postavke (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i ostale preferirane postavke prikaza) tijekom dužeg razdoblja, tako da ih ne morate ponovno unositi svaki put kad se vratite na web mjesto ili pregledavate njegove različite stranice.

 

Ovdje je popis kolačića koji koristimo:

_session_id, jedinstvena oznaka po sesiji, omogućava Shopifyu da pohranjuje podatke o vašoj sesiji (preporuka, odredišna stranica itd.);

_shopify_visit, nema podataka, a čuva se 30 minuta od zadnjeg posjeta, a internetski pružatelj usluga praćenja statistike na našoj web stranici koristio je za bilježenje broja posjeta;

_shopify_uniq, podaci se ne drže, istječe u ponoć (u odnosu na posjetitelja) sljedeći dan, broji broj posjeta prodavaonici od strane jednog kupca;

košarica, jedinstvena oznaka, prisutna dva tjedna, pohranjuje informacije o sadržaju košarice;

_secure_session_id, jedinstvena oznaka, po sesiji;

storefront_digest, jedinstvena oznaka, neodređena ako trgovina ima lozinku, koristi se za utvrđivanje ima li trenutni posjetitelj pristup

Možete kontrolirati i / ili izbrisati kolačiće po želji. Za više informacija posjetite: aboutcookies.org, Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem računalu, a većina postavki preglednika omogućuje vam da blokirate njihovo spremanje. Ako blokirate kolačiće, možda ćete morati ručno prilagoditi neke postavke koje želite svaki put kada posjetite web mjesto, a neke usluge i značajke možda neće biti dostupne.

 

Članak VIII - Odrasli

Korištenjem ove stranice potvrđujete da ste punoljetni u vašoj zemlji prebivališta.

Maloljetni ili ovisni mogu koristiti web mjesto samo sa zakonskim zastupnikom.

 

Članak IX - Promjene Pravila o privatnosti

Pridržavamo pravo na promjenu ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Promjene i pojašnjenja stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na web mjestu. Ako napravimo značajne promjene u ovim Pravilima o privatnosti, ovdje ćemo vas obavijestiti da je ažurirana, tako da budete svjesni kakve podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim uvjetima, ako ih imamo, koristimo i / ili otkrivamo.

Ako je naša internetska trgovina kupljena ili spojena s drugom tvrtkom, vaši podaci mogu se prenijeti novim vlasnicima kako bismo mogli nastaviti s prodajom proizvoda.

 

PITANJA I KONTAKT

Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati osobne podatke koje imamo o vama, prijaviti žalbu ili jednostavno želite više informacija, kontaktirajte nas na info@fagron.hr ili poštom na Fagron Hrvatska d.o.o., Donjozelinska ulica 114, Donja Zelina, Republika Hrvatska.